NENÄLEIKKAUS

Nenäleikkauksen avulla voidaan korjata synnynnäisiä ja tapaturmien aiheuttamia epämuodostumia. Usein leikkaus tehdään puhtaasti esteettisistä syistä. Leikkauksen suunnittelu alkaa yleensä maksuttomasta konsultaatiosta. Konsultaatioita järjestetään Cityklinikan kaikissa toimipaikoissa. Kätevimmin ajan maksuttomaan konsultaatioon saa puhelimitse numerosta 0201 777 288.

Keskustelu asiantuntijan kanssa on tärkeää. Asiakasta rohkaistaan kertomaan omista tavoitteistaan ja odotuksistaan rehellisesti. On hyvä tiedostaa, että nenäleikkauksen lopputulos on aiempaan verrattuna parempi muttei välttämättä täydellinen. Yksilölliset tekijät, kasvonpiirteet ja nenän alkuperäinen muoto vaikuttavat myös lopputulokseen.

Nenäleikkaus tehdään useimmiten paikallispuudutuksessa. Myös nukutus on mahdollinen. Leikkausavaukset tehdään tavallisesti sieraimien sisään. Toimenpide kestää yhdestä kahteen tuntiin. Leikkausasiakkaille kirjoitetaan lähes aina vuorokauden annos antibioottia ehkäisemään tulehdusta.

Leikkauksen jälkeen nenässä käytetään maskia 1 - 2 viikon ajan. Toipumisprosessi on aina yksilöllinen. Turvotus ja mustelmat kuuluvat asiaan, ja ne paranevat yleensä leikkausta seuraavien viikkojen aikana. Joskus turvotus kestää parikin kuukautta.  Myös tunnottomuus voi jatkua kuukausien ajan. Leikkaustulos alkaa näkyä muutaman viikon kuluttua leikkauksesta, mutta lopullinen tulos on näkyvissä ja arvioitavissa vasta puolen vuoden päästä. Suosittelemme kaikille leikkausasiakkaillemme lymfaterapiaa. Se vauhdittaa toipumista, vähentää turvotusta ja auttaa kehoa sopeutumaan uuteen tilanteeseen.

Jokainen plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin leikkausasiakas saa mukaansa Veltheimin päivystysnumeron hätätapauksia varten. Veltheim on leikkauksen jälkeen tavoitettavissa vuorokauden ympäri. Myös Cityklinikan puhelinnumeroon voi soittaa, jos asialla ei ole kova kiire.

Lisätietoa leikkauksesta ja hinnoista löytyy Cityklinikan kotisivuilta.

HÖRÖKORVALEIKKAUS

Hörökorvat johtuvat korvalehden kehityshäiriöstä. Tavallisesti korvalehden reunasta keskellepäin kulkeva ruston kaarre on jäänyt kehittymättä tai on kehittynyt huonosti. Tämän vuoksi korvalehdellä on höröttävä, kuppimainen muoto. Hörökorvaleikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on kääntää ulospäin osoittava (höröttävä) korvanlehti luonnolliseen asentoon. Yleensä leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa, mutta myös nukutus on mahdollinen. Leikkauksen suunnittelu alkaa usein maksuttomasta konsultaatiosta. Konsultaatioita järjestetään Cityklinikan kaikissa toimipaikoissa. Kätevimmin ajan maksuttomaan konsultaatioon saa puhelimitse numerosta 0201 777 288.

Leikkauksen jälkeen korva tai korvat sidotaan puristavalla siteellä. Sidettä pidetään paikallaan noin kymmenen vuorokauden ajan eli ompeleiden poistoon saakka. Vielä siteen poistamisen jälkeen on suositeltavaa käyttää parin viikon ajan pantaa ainakin öisin. Siteiden poiston jälkeen on hyvä käyttää “urheilupantaa” öisin 1-2 viikon ajan. Leikkausasiakkaille kirjoitetaan lähes aina vuorokauden annos antibioottia ehkäisemään tulehdusta.

Yleensä korvat nousevat esille vielä jonkin verran leikkauksen jälkeenkin. Cityklinikan leikkaustuloksiin ollaan kuitenkin kautta linjan hyvin tyytyväisiä.

Jokainen plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin leikkausasiakas saa mukaansa Veltheimin päivystysnumeron hätätapauksia varten. Veltheim on leikkauksen jälkeen tavoitettavissa vuorokauden ympäri. Myös Cityklinikan puhelinnumeroon voi soittaa, jos asialla ei ole kova kiire.

Lisätietoja korvaleikkauksesta ja hinnoista lötyy Cityklinikan kotisivuilta.

KIINNOSTAVATKO MUUT PALVELUMME?

Lue lisää rintaimplanteista.

Lue lisää muista rintaleikkauksista.

Kaikki plastiikkakirurgin palvelut.